marhaba - Scandinavian Sun

Marhaba!

På arabisk hilser man sine gæster velkommen ved at sige Marhaba eller Ahlan.

Marhaba er samtidig også navnet på den mest effektive ankomst-service, du kan få i Dubai Lufthavn. Der findes flere firmaer, der tilbyder denne type assistance, men jeg vil anbefale dig at bruge Marhaba, da jeg om nogen har gennemtestet deres tålmodighed og serviceniveau som rejsende “alene”-mor med to små rollinger på slæb!

Ved at booke Marhaba Meet & Greet Services forud for din rejse, slipper du nemlig fuldstændig for at skulle tænke over processen i lufthavnen. Og det er skønt, når du lander og bare vil hurtigst muligt ud til dit hotel eller din ferielejlighed.

Fra det øjeblik du træder ud af flyet og kommer ind i lufthavnsbygningen, bliver du eskorteret enten til fods eller i en golfvogn (hvor det er muligt) af en flink Marhaba-medarbejder, der sørger for, at du kommer igennem lufthavnen på rekordtid.

Med Marhaba slipper du fuldstændig uden om køerne i immigrationen og security – og der er en porter, som løfter dine kufferter af bagagebåndet og leverer det hele ud til rækken af ventende taxaer.

Araberne har nemlig intet problem med fast-track for de udvalgte og ekstraordinær opvartning, sålænge du selv betaler for den positive særbehandling – og dét er i sig selv en sjov kulturel oplevelse at starte din ferie i Dubai med, når nu vi selv kommer fra et land, der er indbegrebet af køkultur og “gør-det-selv”.

Du kan roligt regne med, at Marhaba-personalet klarer papirmøllen og pakkenellikerne, så du kan koncentrere dig om at komme i feriestemning. I Dubai er der nemlig ingen, der stjæler din bagage eller dit rødbedepas, så overlad trygt det hele til personalet. Sikkerheden i lufthavnen er endnu en positiv ting, jeg gerne vil fremhæve, hvis du er førstegangsrejsende til Dubai. Du skal ikke bekymre dig overhovedet!

Men tilbage til Marhaba: Der findes adskillige varianter af deres services. De mest benyttede er Silver og Family.

Hvis du vælger Silver, kan det potentielt betyde, at I er et par stykker, der følges ad i gennem fast-track immigration og security sammen med Marhaba-personalet, men det er lige så ofte en-til-en-service. Silver er en billig og effektiv løsning for jer, der rejser som par eller for dig, der rejser alene, og som for alt i verden vil undgå at “kukkelure” i en lufthavnskø.

Family-varianten giver næsten sig selv: Her er der fokus på at få alle familiemedlemmer trygt og roligt igennem lufthavnen på kortest mulig tid. Du får udleveret klapvogn(e) til familiens mindste – og Marhaba tilbyder selvfølgelig transport i golfvogn på alle de steder, hvor det er muligt at køre i lufthavnen, så du slipper for at lege alt for meget pakæsel med børnene. Dette er også den helt rigtige løsning til ældre mennesker, der måske oplever gangbesvær eller føler sig pressede i en stor, fremmed lufthavn.

Du booker din ankomst-service lige her: https://www.marhabaservices.com

Smart, ikke?

Så når du knapt at lande, før du mærker solens stråler.

Varme hilsner fra Tine