Velkommen til!!

Velkommen til Scandinavian Sun’s blog, hvor jeg vil give dig mine personlige insidertips til en vellykket ferie i Dubai.

Mit navn er Tine Kaalund – og jeg er lige så “pæredansk” som mit navn indikerer. Jeg bor i det sydlige Dubai med min mand og to døtre.

Oprindeligt er jeg uddannet cand. mag. i spansk og kommunikation, og i det daglige arbejder jeg som underviser, blogger og tekstforfatter.

Som rigtigt mange andre danskere, har jeg altid lidt af udlængsel og drømt om at bo og leve mit liv i udlandet. Der er intet i vejen med Danmark, men det er fantastisk at komme ud og opleve livet, som det udspiller sig andre steder i verden.

Da chancen for at flytte til Dubai kom op for 4 år siden, tog det mig kun et øjeblik at gribe den. Jeg var klar over, at Mellemøsten ikke ligefrem havde det bedste ry i danske og europæiske medier, men jeg vidste også allerede, at Dubai og De Forenede Arabiske Emirater tilbyder en helt unik og moderne arabisk livsstil. Hvem vil ikke gerne opleve dét?

Og Dubai er vitterligt gjort af et særligt, arabisk drømmestof, som du ikke finder andre steder i Mellemøsten. Enhver fordom eller negativ fremstilling bliver hurtigt gjort til skamme – både for os, der bor her fast, og for alle jer, der kommer hertil som turister. Her er ikke kun præcist det varme klima, man drømmer om hjemmefra, men også en hjertevarm gæstfrihed, der gør byen til en tryg og ukompliceret legeplads for både store og små.

Fremover kan du læse meget mere om Dubai her på bloggen – hvorfor her er så umanerligt dejligt at opholde sig – hvad du kan foretage dig – og hvordan du sikrer dig at få mest muligt ud af din ferie i Dubai.

Stay tuned!

De bedste hilsner,

Tine